Показване на всички 7 резултата

Покажи менюто
Затвори

Био лозови листа 650 гр

7.99 лв.
Затвори

Био растителен пастет медитерана 125 гр

2.99 лв.
Затвори

Био растителен пастет класик 125 гр

2.99 лв.
Затвори

Био растителен пастет пикант 125 гр

2.99 лв.
Затвори

Био хумус с домати 200 гр

4.75 лв.
Затвори

Био хумус с пикантни чушки 200 гр

4.75 лв.
Затвори

Био хумус класик 200 гр

4.50 лв.