СТАТИИ

9 признака, че във Вашия организъм има паразити

9 признака, че във Вашия организъм има паразити

9 признака, че във Вашия организъм има паразити

Почти всеки от нас има в себе си паразити. Някои повече, други по-малко, а може и да сте един от малкото щастливци и да си нямате такива гадинки. Но дефакто, не е лесно да установиш със сигурност дали имаш паразити или нямаш. Може да се окаже, че имаш паразити и че заради тях не се чувстваш толкова добре, въпреки, че живееш природосъобразно и се храниш максимално здравословно.

Присъствието на паразити може да се съпровожда от следните външни белези:

1.Проблемна кожа

За наличието на паразити може да се съди по изобилните пъпки, себореята, различни петна, ранните бръчки, ранната плешивост, напуканите пети, чупещите се нокти, а също и признаци на розацея и екзема. Пробивайки обвивката на червета, паразитите предизвикват повишено производство на еозинофили, което на свой ред води до алергична реакция и кожни проблеми.

2. Нарушаване на работата на стомашно-чревния тракт

Болки в стомаха и червата, гадене, повръщане, постоянна диария или упорит запек. Постоянното подуване на стомашните органи често е признак за наличието на паразити.

3. Инфекции

Чести ангини, синузит, хронични тонзилити, полипи – понякога причината е в намаления от паразитите имунитет, а някои паразити засягат дихателните пътища.

4.  При жените

Възможни признаци за заразяване с паразити са: бяло течение, възпаления, болезнена менструация с обилно кръвотечение, отпадналост, нарушение на менструалния цикъл. При мъжете: някои от симптомите са: заболявания на простата, импотентността, трудна  проводимост на пикочния мехур(трудно уриниране).

5. Нарушение на съня

Честото събуждане през нощта, особено между 1 и 3 часа. Причината е в засилената активност на паразитете през нощта.

6. Болки в ставите и мускулите

Понякога истинската причина за тях могат да бъдат някои паразити или имунната реакция на организма към присъствието им.

7. Анемия

Тъй като паразитите лишават организма от витамини, минерали и желязо, ефекта е хронична умора, пристъпи на депресия или апатия.

8. Нервност

Много хора твърдят, че след програма за пречистване от паразити са станали много по-уравновесени и спокойни.

9. Неистово желание за сладка храна

Както за хората, така и за паразитите сладкото е любима храна. Когато те абсорбират преди вас глюкозата от храната, ефекта е чувство на постоянен глад.

 

ЕФЕКТИВНИ РАСТЕНИЯ, КОИТО МОЖЕМ ДА ИЗПОЛЗВАМЕ ЗА ОБЕЗПАРАЗИТЯВАНЕ

ПЕЛИН

Отдавна са известни способностите на пелина да унищожава паразити. В народната медицина се прилагат при едноклетъчни паразити, трихомоназа, котешка тения глисти и друг

 

 

ЗЕЛЕН ОРЕХ

Зелената обвивка на ореха има доказано противопаразитно действие. Тя убива възрастните и междинните стадии на поне 100 паразита.

 

 

КАРАМФИЛ

Карамфилът е използван още в древен Китай, тъй като има силно противомикробно действие и е локален анеститик. Той буквално парализира паразитите и те лесно биват изхвърлени от тялото

 

 

Конбинацията от тези три съставки има силен антиоксидантен ефект, детоксикира целия организъм и предотвратява в зародиш много тежки заболявания. Приеманате им благоприятства функцията на бъбреци, черен дроб, жлъчка, щитовидната жлеза и други.

*Продукт, който комбинира трите съставки във високи количества в себе си е Тройчатка!!!

One thought on “9 признака, че във Вашия организъм има паразити

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *